Airco service Den Bosch

Airco service van Premium Car Service

Ben je op zoek naar een airco service in Den Bosch? Premium Car Service is dé specialist als het gaat om de airconditioning van jouw auto. Klimaatbeheersing, oftewel airco, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze auto. Gelukkig maar, want het zorgt er niet alleen voor dat onze auto koel blijft op warme dagen en warm in de winter, maar een airconditioning zorgt ook voor een aangename luchtvochtigheid in de auto, en voorkomt dat ramen beslaan.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de meeste auto’s tegenwoordig zijn uitgerust met een airconditioning. Toch heeft ook een airco een goed onderhoud nodig. Op deze manier blijft de klimaatbeheersing niet alleen naar behoren werken, maar voorkom je ook nare geurtjes in de auto. Daarnaast is een regelmatige reiniging ook van groot belang op jouw lichamelijke gezondheid. Naarmate het gebruik van de airconditioning intensiveert, hopen bacteriën zich op in het filter.

Hierdoor ontstaan er op den duur niet alleen muffe geuren in de auto, maar kun je er ook behoorlijk ziek van worden. Met de airco service van Premium Car Service in Den Bosch weet je zeker dat de airco van jouw auto naar behoren blijft werken. Zeker als je op vakantie gaat naar warme gebieden of als je in de winter veel op pad moet, is een goed functionerende airco in de auto onmisbaar. Ben je op zoek naar een vakkundige airco service in Den Bosch? Maak dan een afspraak met Premium Car Service. We staan graag voor je klaar.

Airconditioning laten controleren?

We staan er misschien niet altijd bij stil, maar ook een airconditioning heeft af en toe een klein of groot onderhoud nodig. Zo kunnen defecten tijdig worden opgespoord en blijft de airco naar behoren werken. Met de airco service van Premium Car Service in Den Bosch ben je verzekerd van een perfect onderhoud waarbij jouw airco op verschillende punten wordt gecontroleerd, bijgevuld of gerepareerd.

Zo testen we niet alleen het systeem van de airconditioning in jouw auto, maar controleren we deze ook op eventueel aanwezige lekkages en vullen we de airco bij met speciaal koudemiddel voor de airco. Natuurlijk ben je bij de airco service van Premium Car Service in Den Bosch ook aan het juiste adres voor het laten vacumeren van de airco, of het toevoegen van een zogenaamde fluor lekdetectie. Natuurlijk controleren we ook het pollenfilter van het aircosysteem in jouw auto.

Werkt jouw airco niet meer optimaal en wil je deze laten controleren of onderhouden? Maak dan een afspraak met de airco service van Premium Car Service in Den Bosch. Ongeacht welk type auto, we staan met onze airco service graag voor je klaar.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op

Menu