Over ons

Premium Car Service Maaspoort is dé BMW specialist uit de regio ‘s‑Hertogenbosch

Naar een BMW specialist in de regio ‘s‑Hertogenbosch hoef je niet verder meer te zoeken. Premium Car Service Maaspoort is een echte BMW specialist en sinds 2017 geopend. Het ervaren team beschikt over alle kennis om je uitstekend te adviseren over ieder type BMW. Je bent hierdoor verzekerd van vakkundig onderhoud, zonder dat je de hoofdprijs betaalt die je van de dealer gewend bent.

Een premium partner voor normale, elektrische en hybride auto’s

Met trots kan Premium Car Service Maaspoort zich premium partner voor normale, elektrische en hybride auto’s noemen. Naast BMW’s wordt er namelijk ook gewerkt aan modellen van merken als Audi en Porsche. Naast het uitvoeren van de APK, kunnen er ook diensten als het balanceren en uitlijnen van de banden, airco service of auto reparatie worden verleend. Tijdens iedere dienst wordt de binnen- en buitenkant van uw auto volledig schoongemaakt.

Kom langs voor groot en klein onderhoud

Zowel groot als klein onderhoud wordt snel en vakkundig uitgevoerd door het team van Premium Car Service Maaspoort. Om er zeker van te zijn dat er ook voor jou een vakman beschikbaar is, is het verstandig om voor het bezoeken van de garage een afspraak te maken. Je bent van maandag tot en met vrijdag van harte welkom tussen 08:00 uur en 17:30 uur. Kom je liever na werktijd langs? Dit is mogelijk, dinsdagavond zijn wij geopend op afspraak.

Ma 08:00 – 17:30
Di 08:00 – 17:30 avond op afspraak
Wo 08:00 – 17:30
Do 08:00 – 17:30
Vr 08:00 – 17:30
Za Gesloten
Zo Gesloten

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op

Menu